Sunday, 18 October 2015

Melakar impian - episode 2

Assalamualaikum..

ingat tak posting lepas.. pasal melakar impian...

Ok so far faiiza dah buat 'to do list' ... dh breakdown aper tindakan2 yg perlu diambil untuk sampai visi tuh... hahahhaha.. cam yo yo ooo jer kan... tp kene la cuba.. kalau x cuba rugi...nak tau aper mimpi faiiza ... huhuuhu.. malu la nak bgtau... hahahahha... biarlah rahsia.. faiiza akan reveal from time to time biler dah success nanti ok... maser tuh baru lah boleh share tips kejayaan.. ini berjaya pon idok... nak memandai share plak kan... bg faiiza kalau nak share biar lah yg terbukti kejayaan nya dulu.. ok.. sekarang nak evaluate pon baru seminggu jer buat.. result tarak lagik.. maybe after 3months faiiza update lagik k..


korang dah buat ke melakar impian... kene tulis tau.. kene tgk ari2.. baru la tertanam dalam otak tuh.. and yg plg penting kene seimbang dunia akhirat..

ok dah abis citer melakar impian.. sekarang phase untuk action plak.. hmmm ... aperlah erti cita2 kalau xde action.. dulu faiiza x berapa nak pandai.. dok la tanam cita2.. tp action nya tarak... dok angan2 mak jenin jer.. pastu dok pk aper la salah aku x dpt nak capai cita2.. hmmmm.. sabo jer la...


ok.. nnt faiiza post result after action taken k..




2 comments:

Nabil Fikry Rosnan said...

hai faiiza :)

jemput singgah blog ana http://ananabil.blogspot.my/

Nurr Iffah said...

follow me back aka..nice entry.. :) http://nurriffah-islam.blogspot.my/